Volgers

woensdag 17 februari 2010

Mandjesdag

Hallo allemaal.

Gisteravond een heel verhaal geschreven, opgeslagen, na de voetbalwedstrijd wilde DH de foto's erbij zetten en weg was bijna alles. Dus nu laat ik voorlopig maar even alleen mijn mandjes zien. Twee maar, maar ze brengen het aantal, als ik goed geteld heb, wel op vijfenveertig. Het ene lapje met de hartvormige bloemetjes komt uit Nieuw Zeeland, van mijn schoonzus Jos. Het lag met nog andere lapjes in mijn nachtkastje en Jos zei, dat ik eruit kon meenemen wat van mijn gading was. Alleen dit lapje was van katoen. dus nam ik dat mee en heb er nu een mandje van gemaakt, als mooie herinnering aan haar. 
Ik denk dat het één van mijn laatste mandjes is, ik wil er geen grote quilt van maken en zoals hij nu is kan hij aan de muur hangen. Maar ik heb nog wel wat randblokjes te maken en daar moet wat meer kleur in komen.


De laatste maand ben ik heel veel met de duo penotti bezig geweest en ik heb de top bijna af. Nog een paar blokken , dan kan de border eraan. Als ik hem gestreken heb, zal ik hem showen.
De rest van wat ik wilde laten zien komt de volgende keer, tot dan.

Groetjes,

Cisca