Volgers

zondag 26 mei 2013

Wat lang geleden...

Hallo allemaal,

Ja. dat is zeker lang geleden. We zijn terug van een vakantie naar Samos - Griekenland en daarvoor waren het drukke weken van voorbereidingen, ook voor de werkjes, die ik mee wilde nemen. Heel veel stress dus, voor mij. Zodat ik weinig tot geen reacties op blogs heb kunnen geven. En toch ging ik, zoals altijd, weer doodmoe op vakantie.

Maar daarover in een volgend blogje meer. Want ik ben ook nog met Marijke en haar man naar Veldhoven gegaan, lekker in de auto. De foto's die ik gemaakt heb komen er nu aan. Van sommige weet ik niet meer waarom ik ze maakte, doordat wat ik mooi vond niet in detail  te zien is. Voor ik wegging heb ik op jullie blogs heel veel mooie foto's van de tentoonstelling gezien, veel mooiere dan die ik gemaakt heb. Maar er zullen er zeker ook zijn, die een anderen weer niet op de foto hebben gezet. Er zijn er ook een paar, die ik schitterend vind, maar nooit zelf zou (willen of kunnen) maken. Dus van alles wat. Hier komen ze dan.






In het volgende blogje zal ik jullie wat foto's van Samos laten zien, èn vertellen van de ontmoeting met twee hele lieve quiltsters, die onze gastvrouwen waren. Het was heel zeker een heel bijzondere vakantie!

Tot volgende keer,

Groetjes, Cisca