Volgers

zondag 6 oktober 2013

Een pompoen en nog veel meer...

Hallo allemaal,Het is weer erg lang geleden dat ik voor het laatst blogde. Ik heb het concept van een blogje, dat ik een paar weken geleden schreef, zojuist gedelete (wat staat dat daar gek), en ik ga proberen wat anders te schrijven.Aan deze pompoen heb ik de afgelopen dagen gewerkt en hij is veel mooier dan die ik vorig jaar maakte, dus ga ik er zeker meer maken als deze, en dan in andere maten, ik heb de smaak te pakken.


Kijk, hier is ook die van vorig jaar.


En verder heb ik, ja, wat is het, een eikel?, maar dan met blaadjes, ook helemaal in herfstsfeer.


Ik ga die kleuren steeds mooier vinden.


De Sunbonnets hangen ook, even wennen, zo'n kleintje boven de bank, maar hij hangt mooi.


Eindelijk heb ik gisteren een berenpakket gekocht. Na Lotje kwam er maar niet van om er één te kopen, dus toen ik las dat er dit weekend in Ahoy een beurs was, heb ik hem eindelijk besteld, met de vraag of ik hem in de beurs af kon halen. 


Er was van alles, poppen, beren kralen, 3D kaarten, en in een andere zaal nog poppenhuizen, daar ben ik niet geweest. Ik heb wat kantjes, bandjes en bedeltjes gekocht, waar de spin er één van was. Ook dikke rode wol voor een pruik voor een Raggedy Annie, die ik ook al heel lang wil maken. En een paar roestige veiligheidsspelden, wie had vroeger gedacht, dat ik daar eens geld voor uit zou geven.


Verder quilt ik weer (bijna)  elke dag aan de..., nee, de naam zeg ik niet, dat gaat zo vervelen, maar ik krijg nu het idee, dat hij een "beetje" op gaat schieten. En morgen weer gezellig naar de bee, deze maand weer bij Marijke.

Quilt ze, prettige week en groetjes van

Cisca

7 opmerkingen:

Rennie zei

Wat leuk is je nieuwe pompoen geworden. Zo' n leuke kleurencombinatie. En wat ben je allemaal leuke dingen van plan te maken. Nou jij zult je voorlopig niet vervelen. Veel plezier ee mee.

Berna zei

Je bent lekker bezig zo te lezen. En met mooie dingen hoor. Dat borduurwerk links naast sue bonnet.... Wow. Wil je dat eens van dichtbij showen?

Leeanne zei

I love the wee pumpkin!
You must be happy to have your Sunbonnets up on the wall to enjoy, I love it!
Good luck with the bear making & raggy anne. I have a friend that makes bears, raggy annes, gollies & much more, she has a wonderful blog called : 'mythreadbearcottage'

Wilma Kuin zei

Wat een prachtige pompoen!!
Leuk om deze te maken,...

Hennie zei

Wat een mooie pompoen heb je gemaakt, heerlijk een beetje herfst in huis!!
En leuk om weer een beer te gaan maken, en.... leuke opmerking over de roestige veiligheidsspelden,ha,ha maar herkenbaar!
Succes met je aankopen, groetjes, Hennie

Chris zei

Leuk, die pompoenen, daar is het nu echt tijd voor. Je quiltje hangt daar mooi hoor, boven je bank. Echt eentje waar je vaak naar kijkt.

Jane in Wales zei

Zo gezellig, dat herfstschaaltje. Wat is je pompoen mooi geworden, en ook je quiltje boven de bank!