Volgers

zondag 22 augustus 2010

Een late Farmer's Wife Update

Hallo allemaal,

Daar ben ik dan weer achter een nieuwe computer met een enorm breedbeeldscherm. Hopelijk gaat het lukken om de foto's erop te zetten, want op het ogenblik dat ik dit schrijf weet ik dat nog niet. Vanmiddag kwam DS3 de nieuwe computer terugbrengen, die hij begin deze week bij ons opgehaald had, omdat er virussen op zaten. We waren net terug van een heerlijk bridgeweekend in Driebergen, DH is de bridger, ik niet, ik zat gezellig 's avonds met een quiltwerkje met twee andere niet-bridge-vrouwen op het terras; alles was perfect: de kamers, het eten en we hebben ook nog twee quiltwinkels bezocht. 
Eerst op de heenweg Margreet Otto, waar zonder dat ik het wist een open dag was, zodoende waren er mooie quilts te zien en zaterdag het hoogtepunt: een bezoek aan Hall. Lekker op de bank met Bep koffie gedronken in de tuin en haar prachtige Hexjesquilt bewonderd, die nog veel mooier is dan op de foto. Daarna heb ik een hele tijd in haar winkeltje rondgestruind en ook nog wat leuke dingen gekocht. Maar daar komen later foto's van, nu alleen maar de Farmer's Wife.
Er zijn zeven blokken gemaakt, dus heb ik aardig mijn best gedaan deze maand
Dit is de eerste, block 8  -  Bouquet
Dan block 14 - Butterfly at the Crossroads 
Het achtergrondstofje is erg druk, het is één van de stoffen die ik nooit zelf uitgezocht zou hebben, net als de volgende, die ik net als deze in twee verschillende kleuren heb.
De derde is block 31 - Evening Star, een lekker makkelijke
Nummer 4, block 52 - Hovering Hawks
Dan block 95 - Temperence Tree, met lekker veel stukjes
Vervolgens block 41 - Friendship Star, mooi, dat aubergine, een stofje van Cora
En als laatste block 27 - Darting Birds
Het leuke van zo'n sampler vind ik dat je iedere keer een ander blok hebt en je er iedere keer ook weer andere stofjes voor uit moet zoeken. Het kost tijd en het resultaat is soms anders dan je verwachtte of frustrerend als je niet de goede kleuren bij elkaar kunt vinden, maar het blijft altijd spannend.
Ik las net, dat Peti bij ons groepje FWQ makers gekomen is, leuk. Nu nog tijd vinden om alles te lezen en te bekijken wat ik gemist heb, dus mijn reacties kunnen nog even op zich laten wachten, maar ze komen!


Tot volgende keer, groetjes van
Cisca

13 opmerkingen:

Dairoosy zei

Hoi

Zit lekker even alle weblogs langs te gaan, wat heb jij een boel blokjes gemaakt en wat zijn ze mooi!!! Ik vroeg me af de theapot die recht op je weblog staat heb je die ook gemaakt? vind deze zo gezellig..

Maar ik heb het al door moet hard aan het werk ben deze maand maar tot 2 blokjes gekomen, dus volgende maand beter

Groetjes en veel plezier en tot volgende maand maar waarschijnlijk wel eerder

Dairoosy

www.dairoosy.nl

Sue zei

Lovely blocks. I am getting ready to start The Farmer's Wife. Just bought the book! Lots on the table to work on throughout the rest of the year!

Blessings,
Sue

ria vogelzang zei

Wat een mooie blokken zijn het geworden! Ik vind die stofjes echt super!
Veel plezier!

Anita zei

Je hebt wel heel hard gewerkt. Mooie blokken zijn het. Ik vind de kleuren heel mooi.

Daniëlle zei

Wat zijn ze mooi he, prachtige stofjes hoor en alle combinaties zijn mooi!! Veel plezier met het maken van het volgende blokje!! Mooie dag verder, groeten, Daniëlle

AnitaA zei

Wat heb je een mooie blokken gemaakt, prachtige stoffen gebruik je ! Ik ben heel benieuwd wat voor leuks je bij Bep hebt gekocht.
Groetjes Anita.

pauline zei

Ik heb vandaag pas mijn update kunnen plaatsen en maak nu een rondje langs de boerenvrouwen.
Wat zijn je blokken mooi.
groetjes,

Diana zei

Dat met die foto's kwam mij erg bekend voor. ;)

Klopt mijn indruk dat je je voor de stofjes vooral laat inspireren door het boek? Ik heb zelf het blauwe stofje wat in nr 40 friendship block is gebruikt. Mocht je interesse hebben in een stukje, laat het me dan maar weten.

Diana

katrien zei

Wat een mooie blokken.

conny's quilts zei

Wow 7 erbij en wat een mooie "oude" kleurtjes heb je gekozen, schitterend!

Gerda Hartman zei

Jij hebt zeker je best gedaan en zeven blokken! Prachtig hoor!

Erna zei

Hoi Cisca, je bent weer lekker druk met je lapjes bezig geweest, en de foto's komen luid en duidelijk over hoor.
Liefs
Erna

Else zei

Hoi Cisca, fijn dat je er weer bent! Je blokken zijn TOP. groetjes Else