Volgers

dinsdag 22 maart 2011

22 Maart: Farmer's Wife dag en Dear Jane bee

Hallo allemaal,

Toen ik gisteren op Pauline's blog las, dat ik haar giveaway had gewonnen, wat bof ik toch, hè, las ik ook dat het vandaag Farmer's Wife dag zou zijn en dat was me echt ontschoten. Dus gauw nog een paar sashings eraan genaaid, en ik kan vandaag toch 5 blokken laten zien. Ik had weer een hele rij af willen hebben, maar door de kippenquilt is het er niet van gekomen. Dus hier komen ze:

Block 39: Friendship

Block 88: Star of Hope

Block 94: Tall Pine Tree

Block 86: Squash Blossom en

Block29: Economy

Vorige week  tijdens onze DJ-middag bij Ria B. de meander-les gehad. Viel dat even tegen! Hulde voor de quiltsters die dat zo mooi kunnen. Maar het was zeker erg leuk om te doen, en veel geleerd, ik wist niet dat ik een stopvoetje had, maar ik bleek er toch één te hebben. En ik wist ook niet dat je je werk niet hoeft te draaien tijdens het meanderen, je handen doen het werk. Hier een foto, erg mooi is het niet, maar Ria vond het toch niet slecht voor een eerste keer. En ik ga het zeker nog proberen, als ik weer langer kan zitten.


 Aan de rechterkant onder de FW Quilt foto staan de namen van de andere FWQ maaksters,  Gaan jullie daar ook een kijkje nemen?!
Voor mij was dit het weer, op het moment kan ik niet zo lang meer zitten, zodat ik ook niet zo lang jullie logjes kan lezen, en zeker niet altijd kan reageren. Ik hoop, dat er gauw verandering komt. Volgende keer hoop ik de top van de kippenquilt af te laten zien, dat doe ik half liggend, en misschien kan ik dan ook die prachtige lapjes van Pauline  laten zien.

Liefs,

Cisca

22 opmerkingen:

Miny zei

Cisca je bent een doorzetter, als je lichaam niet wilt wat jij wilt en dan toch nog je hobby voortzetten. Leuke blokken heb je gemaakt.
Het blijft leuk blokken maken als ik die Farmer's Wife Sampler Quilt zie dan...
Maar nee ik ben begonnen aan de Amisch cirle quilt dat doe ik samen met Warna.
Succes met je kippenhok!!

Groeten Miny

Katrien zei

Mooie blokken heb je er bij.

Heleni zei

Heel mooi begin van meanderen Cisca. Het is inderdaad een beetje lastig soms, maar ik vind het resultaat altijd geweldig mooi.
De FW-blokken zijn prachtig hoor.
Sterkte nog met je rug...

groet Heleni

Quiltendewilma zei

Mooi begin van het meanderen... Het is moeilijker dan ik ooit had gedacht...

Sue zei

Those are gorgeous blocks Cisca! I love the fabric used:)

Guusje, zei

Als eerste heel veel beterschap ik hoop dat het snel beter gaat voor je. Je FW blokken zijn erg mooi geworden net als het meanderen want je hebt het voor het eerst gedaan en oefening baart kunst zeggen ze altijd.

Karen zei

I just love to see your blocks Cisca, so beautiful!

pauline zei

Hopelijk gaat het snel beter met je rug en hoef je geen operatie.
Wat goed dat je nog zoveel blokjes voor de Farmer's Wife hebt gemaakt. Ze zijn erg mooi en ik ben achteraf blij dat ik er steeds de sashings aangemaakt hebt.
Laat je me nog je adres weten voor de lapjes?

Peti zei

Hoi Cisca, wat knap dat je toch weer 5 blokken gemaakt hebt, en die kippetjes die zijn zo lekker vrolijk. Veel beterschap voor je rug. Ik hoop dat ze de beste oplossing voor je kunnen vinden. Groetjes Peti

Mascha zei

Als eerste wens ik je heel veel beterschap met je rug. Vind het erg knap dat je toch nog mooie blokken gemaakt heb van The Farmer's Wife.
Groetjes Mascha

carine zei

Mooie bokken! ik wens je tevens veel beterschap met je rug en hoop dat je er snel bovenop geraakt8 Blijf je toch volgen hoor! Groetjes uit Brugge Carine

Lida zei

Vijf mooie blokken en dat half liggend! Je bent toch aardig op dreef! Wat ben je bezig ondanks je rug, ik hoop dat je snel wordt geholpen! Gefeliciteerd met je gewonnen give-away! Sterkte,
Lida

Erna zei

Niet erg mooi!!!! Cisca het is prachtig, wat een klus moet dat meanderen zijn...
Je blokken zijn ook mooi geworden hoor...
Liefs en beterschap met je rug
Erna

jolanda zei

Wat vliegen er als beginnende quiltster toch een hoop technische termen om je oren, hihihi. Nu lees ik bij jou weer iets over meanderen... noooooit van gehoord. Maar zo te zien is het doorquilten op de naaimachine?
Het ziet er in ieder geval geweldig uit hoor. Geen flauw idee hoe je zoiets doet dus ik zal eens kijken of ik er op youtube iets over vinden kan.
Je FW blokjes zien er ook erg mooi uit.
groetjes, jolanda

Inge Slaats zei

Wat een mooie blokken zijn het ook deze keer weer, Cisca. Ik geniet van de mooie stoffen, die je gebruikt. Meanderen lijkt me best moeilijk.
Oh ja, ook nog even zeggen: je kippenquilt is supergaaf!

Groetjes,
Inge

LuAnn zei

Your blocks are beautiful - gorgeous fabrics. Your quilting is just wonderful!!!

Daniëlle zei

Dat het maar niet beteren wil, is toch wat!! Gelukkig maar dat je een lapje vanuit alle hoeken kunt bekijken. Je blokjes zijn prachtig! En dat meanderen, pffff, heb dat allang opgegeven, mijn schouders zaten aan mijn oren vast hihi! Beterschap nog he!! Mooie dag, liefs, Daniëlle

Jantine zei

Wat leuk dat je wat gewonnen hebt, ik hoop dat het je weer inspireert! Gelukkig had je de blokken al genaaid en kon je ze bijna gelijk showen!
Wat het meanderen betreft, geloof me, oefening baart echt kunst!

Jane in Wales zei

Wat geweldig dat je toch nog weer 5 blokjes hebt gemaakt! En dat meanderen gaat vanzelf beter als je het vaker doet. Ik wens je heel veel beterschap!!!
groetjes
Jane

Marion B. zei

De blokken zij prachtig, vooral die kleuren, zo ingetogen. Dat meanderen ziet er fraai uit, mijn eerste poging zag er echt anders uit ...hihi.
En wat rottig dat je rug nog niet wil.

qlodge gerda zei

Niet slecht???!!!! Ik vind het geweldig want zoals je zelf ook zal zegt > Het valt nog niet mee.

mieke zei

Hallo Cisca, bedankt voor je reactie op mijn blog, op de ocean waves.
Gefeliciteerd, supertrotse moeder, met je knappe zoon. Leuk hoor.
Voor de FW heb je mooie kleuren !
gr Mieke