Volgers

dinsdag 5 juni 2012

Terug van vakantie, de Mystère, een borduurtje en...

Hallo allemaal,



Daar ben ik weer eens, terug van een heerlijke vakantie in Beekbergen. Hierboven zit ik heerlijk in de zon, op te warmen na mijn middagdutje, ik denk met het laatste blok van de Quilt Mystère. Ik had er een heleboel voorbereidingen voor gedaan, wat kost dat toch veel tijd, hè, maar toen ik eenmaal daar was, had ik toch dingen vergeten, waardoor de zin erin verdween. Toen sneed ik ook nog in mijn rechterduim, kortom, ik heb heerlijk heel veel gelezen.


Toch heb ik wel wat te laten zien, blok 9 was al een tijdje klaar, hij is iets donkerder dan op de foto en ik moet nog een tekst borduren. In de auto heb ik een gedeelte van de sterren van blok 11 zitten maken. En gisteren op de bee kwam het af. De achtergrondstof van het hart heb ik trouwens bij Bep gekocht.


Toen we aankwamen zat Bep lekker in de tuin te quilten aan haar laatste nieuwe quilt. We begroetten eerst die lieve honden. Natuurlijk had ik weer geen fototoestel bij me, dus helaas geen foto's. Ze vertelde, dat ze al druk met de voorbereidingen van de Feathereight-club voor afgelopen zondag bezig was.
Terwijl DH gezellig in de tuin koffie zat te drinken en te praten met de man van een andere klant kon ik lekker lang in Bep's winkeltje rondsnuffelen. En omdat ik er zo weinig kom, heb ik weer meer gekocht dan ik van plan was. Allereerst wat lapjes,


dan dit boek, nog een verlaat Moederdagcadeau, waar het patroon van de Dancing Dollies in staat, èn de quilt die Bep aan het maken is, en nog meer mooie patronen.


Alvast een pakketje voor Kerstmis en de aardbeitjes.


Ook zag ik dit boek van Barb en Alma. Het stond al op mijn verlanglijstje, en toen ik zag, dat het afgeprijsd was, waarschijnlijk omdat het de laatste was, mocht het ook met me mee. Er staan prachtige oude merklappen in, waar de twee dames hun patronen op geïnspireerd hebben.


En dan heb ik de eerste dagen nog dit leuke kussentje geborduurd. In het echt zijn de kleuren nog mooier.



Verder zijn we naar een leuke brocante en country winkel geweest, waar ik deze leuke "lelijke" naaidoos kocht, compleet met houtworm gaatjes.






En deze had ik voor de vakantie ook nog voor Moederdag gekregen. Ook al met zoveel mooie patronen. Ik heb weer teveel om uit te kiezen, nu de tijd nog!



En nu maar verder met de twee overgebleven blokken van de Mystère, die met Jules is bijna af en de laatste, weer een hele grote, staat  in de steigers. Èn natuurlijk veel bijlezen van wat ik allemaal bij jullie gemist heb.

Groetjes,

Cisca

12 opmerkingen:

Lida zei

Wat een heerlijke spulletjes laat je allemaal zien, prachtige blokken en mooie lapjes en geweldig leuke boeken, je kunt vooruit! Nu lekker nagenieten van een fijne vakantie, knuffel
Lida

mieke zei

Dat was een overheerlijke vakantie met zoveel nieuwe schatten. Leuk hoor.

Chris zei

Je hebt duidelijk heel erg genoten! Wat een enige naaidoos. Zulke brocante winkeltjes zijn altijd zo leuk én verleidelijk. En wat heb je een leuke verzameling speldenkussentjes! Enig.
Donderdag gaan wij lekker met vakantie, heerlijk.

Annelies zei

Heerlijk zo'n vakantie !

yvonne zei

Wat een heerlijke vakantie is dat geweest ..
voorlopig heb je weer heerlijke dingen te doen ...
lekker genieten nu

Guusje, zei

Wat een mooie spullen heb je gekocht en een heerlijke vakantie gehad zo te lezen, nu even nagenieten.

quiltlodge gerda zei

Wat een beeldschone blokjes laat je zien;ik ben heel erg weg van de kleurtjes. fijn, dat je vakantie zo geslaagd was!

susiloci zei

Que bloques tan bonitos, y el libro se ve estupendo. Los acericos son una maravilla. Todo me gusta.

Hennie zei

Wat een fijn vakantieverhaal! En prachtige spulletjes heb je gekocht!
Groetjes, Hennie

Berna zei

Zo te zien heb je een heerlijke vakantie gehad. Lekker wat gequilt en leuke winkeltjes bezocht.

Elena zei

Hola Cisca; ya veo que tu Mistery va llegando a su fin con estos bloques preciosos.
¡Qué compras tan maravillosas!
Me gusta todo; las telas, los libros, el costurero al modo antiguo!!

Espero que tus vacaciones hayan sido estupendas y que ahora tengas mucha energía para coser todos esos proyectos.
Un besito!!

Jossie zei

Wat een heerlijk logje. Voor een fijne vakantie hoef je niet ver weg. Genieten van de rust en je hobby, waardoor je op leuke plekken terechtkomt en ook nog prachtige 'souvenirs' mee terugneemt. Geweldige aankopen!