Volgers

zondag 3 februari 2013

Ook ik ben gevallen voor ....

Hallo allemaal,Ja hoor, voor de Temecula quilt. Zoals zovelen. Vorige week waren het heerlijk makkelijke blokjes voor als je je niet zo lekker voelt. Lekker zonder erbij te denken zitten naaien.
En ik heb eens zo'n 24 fat quarters van Judy Rothermell van mijn DH cadeau gekregen, voor de Farmer's Wife. Later werden die natuurlijk aangevuld met andere repro-lapjes,en daar ik niet de grote maat heb gemaakt, is er heel wat van over. Dus weer wat gewinkeld in eigen kast(en)! Voor de blokken dan, voor de sashings moet ik wel buitenshuis winkelen.De blokjes van deze week staan sinds vrijdag weer op de site, weer een kleurtje erbij, maar nog steeds lekker makkelijk. Dus vanmiddag het blok even tekenen en een paar knippen, zodat ik er morgen op de bee weer 1 of 2 kan maken.
En tussendoor nog iets gedaan aan het Reiko Kato quiltblok. Het lezende meisje heeft nog geen bonnet, want ik was hem even kwijt, maar heb hem weer gevonden, dus er wordt aan gewerkt. Zonder hoofd kun je tenslotte niet lezen, en het is juist zo leuk, dat die Sue'tjes nog geen I-pads, I-pods en tablets hebben. Ze leven nog in een rustige wereld.
Ik heb daarnet  de lijntjes even weggestreken, heel voorzichtig, maar ja hoor, er is van de bovenste tak een Sunbonnetje verdwenen. Dat heb je met die verdwijnstiften.

Fijne dag vandaag, groetjes,

Cisca

21 opmerkingen:

Judith zei

Goh wat heb ik een bewondering voor iedereen die aan reiko kato gaat beginnen, dat is zo'n gepriegel. Maar wel schattig, succes met beide projecten.

AnitaS zei

Wat schattig is die Reiko toch. Mooie blokken.

Berna zei

De quilt van Reiko Kato is erg leuk maar dat appliqueren he....... Nee dat is het niet voor mij. Het andere patroon verzamel ik wel voor je weet maar nooit. Zal erg mooi worden met stoffen van Judie Rothmel.
Geniet van het maken en fijne zondag.

Noa zei

heel mooi hoe groot is het blok exl naad

Inge zei

Oh jij ook al gevallen voor de Temecula quilt. Ik bijna, maar er kwam ff iets tussen, iets met Lisa's bloementuintje. Je zag het al op Facebook voorbij komen.
Die applicatie van Reiko is ook geweldig, maar daar waag ik me niet. Ik houd niet zo van appliqueren, ben er niet goed in, te ongeduldig als het niet meteen goed zit. Daar heb jij volgens mij geen last van.

Fijne dag verder,
Inge

Anita - Vlijtige Handjes zei

Nee ik doe het niet! Wil eerst het AFFO gevoel krijgen en er ligt nog een BOM in de verpakking. De stofjes van Judie die vaak gebruikt worden.....kijken me wel steeds aan....
Fijne zondag.

betty prins zei

Ik vind het heel moedig om al die kleine stukjes te appliceren. Het ziet er erg schattig uit!
Mooie stofjes voor de ander quilt en wat hou ik van die eenvoudige blokjes....

Marguerite zei

Wat wordt dit mooi. De meisjes lijken een beetje op Sarah Kay, of zie ik dat verkeerd. Heb de griep in mijn lijf dus zie alles niet zo helder hahaha...
Groetjes Marguerite

Diana zei

Die Temecula quiltblokjes zie ik steeds meer en ze worden steeds verleidelijker.
Mooi word dat blok van Reiko Kato, een buurvrouw gaat er ook mee beginnen.

Chris zei

Zo leuk om dat enthousiasme voor de Temecula en ook voor Reiko te zien. Ze zijn allebei ook enig!

chevremont zei

ik blijf voorlopig sterk, te veel onder handen, maar 't zijn hele leuke blokjes!

carina zei

Hmmm erug leuk hoor, en best wel ee lastig klusje denk ik die applicaties? Groet carina

Klaske zei

Voor de Temecula zal ik niet zo gauw vallen, wel voor de Reiko, die vind ik super..Maar ja nog zoveel projecten te doen..Fijne dag Cisca!

Guusje, zei

Wat een mooie blokken en wat wordt het Reiko blok toch mooi.

katrien zei

Mooi je temacula blokjes,doe er ook aan mee maar moet de 2de week nog maken.Ik maak ze met de hand.

Jossie zei

De Sue-tjes zijn schattig. Aan de Temacula BOM begin ik maar niet. Er ligt hier al zoveel dat eerst af moet. Maar ik ben wel heel benieuwd naar deze quilt. Her en der heb ik al blokken zien opduiken.

Marcha zei

Leuk dat je ook bent besmet met het Temecula Virus... volgens mij verspreid het nu toch echt door heel Nederland!

Else zei

Lees ik eerst dat je gevallen bent, schrok en toen las ik verder gelukkig het viel mee je bent gevallen voor een quiltje (lol) Het wordt een LEUKIE, ik zal bekennen patroontjes opgeslagen ben nog sterk!! Fijne dag, knuffel Else

Brigitte zei

What a reat start of your new quilt. I'll have to follow the link in order to see what it will look like.

Karen zei

Lovely blocks for the Temecula quilt, beautiful fabric. And, I so LOVE your applique project!

muhammad ibraheem zei

Investment Plans to make money online, Online Jobs can make money online from home, Just Visit
www.jobzcorner.com