Volgers

woensdag 19 februari 2014

Hallo allemaal,


Doordat ik niet naar de handwerkbeurs in Zwolle geweest ben, heb ik geen nieuw lapje voor blok 6 van Reiko kunnen kopen. En alle lichte Japanse stofjes uit mijn voorraad waren niet groot genoeg of niet geschikt. Dus heb ik toen maar besloten om het verkeerd gebruikte stuk stof aan de goede kant te gebruiken en aan de vorm aan te passen.De lijn beneden kon ik een beetje aanpassen, want gelukkig had ik het donkerste stuk stof nog niet afgeknipt. De bovenkant is nu helaas rekbaar geworden, dus zal ik op moeten passen met appliqueren ervan. Maar ik ben toch blij, dat ik het zo op heb kunnen lossen.En zo is er weer een Sunbonnetje bijgekomen, alleen zie ik dat haar pompoentje niet helemaal recht zit. Het groene stofje vind ik toch zo leuk, zeker in combinatie met het roze van haar sjaal.Ik ben ook druk bezig met blok 3 van de Scandinavian Christmas, die ik voor '1 X-mas Item a Month' maak. Ik heb zomaar een blok gepakt, dus de eerste twee moeten nog komen. Ik heb met veel moeite de kruisjes op het oude linnen, dat ik vorig jaar bij Atelier Bep had gekocht, overgenomen en heb moeite met het mooi borduren ervan. Ik vind het zo onregelmatig, maar nu ik langer bezig ben, valt het niet meer op. (Dacht ik, want op de foto ziet het er helemaal niet mooi uit). Nou ja, ik geef de schuld maar aan de stof, die nog niet glad gestreken is. Geef mij trouwens maar aftelbaar borduurlinnen.


Morgen mag ik met Marijke en haar man Theo mee naar Schering en Inslag in Woudrichem, die uitverkoop heeft. Wie weet vergeet ik mijn fototoestel niet, haha! 


Tot volgende keer!


Groetjes,


Cisca

14 opmerkingen:

Sylvia zei

Goede oplossing met je Sunbonnetjes, leuk hoor.
Prettige dag morgen, groetjes Sylvia.

carina zei

Hier herken je de echte quiltster. Geen stof dan vind ik stof uit mijn eigen collectie. En weet je eigenlijk vind ik dat veel leuker!! een fijne inkoop dag morgen

Heleni zei

Heb je goed opgelost Cisca. Ziet er enig uit hoor!
Hele fijne dag morgen.

Saskia Smit zei

Er is vast een sneeuwbal op haar hoofd gekomen. Dan zit je muts scheef.

Rennie zei

Wat een slimme oplossing. Nu is het jouw quilt want zo een is er niet meer. Veel plezier bij Schering en Inslag. Ik kom vaak in Woudrichem. Zo'n leuk stadje. Vooral dat winkeltje schuin aan de overkant op de hoek. Daar kijk je je ogen uit.

Lida zei

Wordt leuk jouw dametjes en wat jammer van de stof, hoop dat het toch allemaal goed komt! Je stitcherie wordt echt leuk en ja je hebt zo nu en dan een wat rommelige indruk, maar dat komt straks helemaal goed hoor! Veel plezier met de steekjes, knuffel
Lida

Chris zei

Dat heb je goed opgelost hoor. Je schiet er nu lekker mee op.
Heel veel plezier morgen!

Nelleke zei

Hallo Cisca wat zijn het toch plaatjes om naar te kijken.Ook ik wil je veel plezier wensen in Woudrichem.Groetjes Nelleke

Brigitte zei

What a great solution to your problem. looks really good.

Michelle zei

Well done! The sunbonnets are so cute and colourful!

Bisous Ve zei


Wonderful!
I love these sweet dolls playing snowballs. Congratulations on your accuracy
Have a nice day A hug
Love et bisous Ve

jolanda zei

Gelukkig dat het dan toch weer helemaal in orde gekomen is met je sunbonnets.
Wat een klus dat borduren van de Scandinavian hé? Ik heb het op linnen geborduurd dat ik wel kon aftellen hoewel het best klein was. Omdat het linnen bij mij ook heel onregelmatig van draad was, heb ik toen kruisjes geborduurd van 2 draadjes bij 3 draadjes zodat het toch mooie kruisjes leken.
Dat het onregelmatig lijkt vind ik helemaal niet storend hoor. Het past wel goed bij deze quilt vind ik.

Ana zei

So cute!!!
Love

Syed Kazim Ali zei

The Best Lol n Troll Network with the Name of Lols Gag... Troll Images, Prank Peoples, Funny Peoples, funny planet, funny facts, funny cartoons, funny movies pics, iphone funny, funny jokes, Prank Images, Fail Pictures, Epic Pictures, Lols and Gags, Lol Pictures, Funny Pictures, Lol is the Laugh out of Laugh where you can Fun Unlimited and Laughing Unlimited.
LolsGag.Blogspot.Com