Volgers

zondag 5 oktober 2014

De kleinkinderen, X-mas en een Randje per Week


Hallo allemaal,

Wat heb ik al lang niet meer geblogd! Heel druk gehad met nieuwe meubels, zodat er veel uitgezocht en opgeruimd moest worden. Sinds vorige week is de kamer weer een beetje normaal, Maar is het opruimen nog lang niet afgelopen. En doordat ik weinig energie heb, kwam er niet meer van, ik las wel blogs enzo, maar schrijven , daar had ik meestal geen energie meer voor.


Ons feest was geweldig, we hadden een heerlijke dag met een lunch, een huifkartocht, wat vooral door de meisjes gewaardeerd werd, want ze mochten per tweetal op de bok zitten, daarna een boottocht, wat heerlijk was met het mooie weer, daarna even naar huis om uit te rusten, en tot slot een diner. Naast cadeaus kregen we een prachtige foto van alle kleinkinderen, die DS1 in een weekend in het Julianapark hier in Schiedam had gemaakt. De jongens zijn van DS1, de meisjes in het midden van DS2, en het eerste en laatste meisje van DS3. En van de schoondochters natuurlijk! Is het een leuk stel of niet?! 


Zo, en nu een paar dingen die ik gemaakt heb. Allereerst heb ik vorige week het pakketje met sneeuwmannen, dat ik voor mijn verjaardag kreeg, gemaakt, zodat dat tenminste af is in december.
Het was heel leuk ze te maken, en het resultaat vind ik zo leuk. De kaneelstok is ook heel gebleven gelukkig.


Toen Marijke en ik donderdag op de beurs in Rijswijk waren en langs de stand van Farmyard Quilting kwamen, kon ik het niet laten om ook de slinger aan te schaffen. En bij Atelier Bep kocht ik o.a. Poes Noes, die zo leuk over een bank of stoel kan hangen. 
Ook de randjes worden door mij gemaakt, maar dan wel over één draadje, en mèt af en toe een ander borduurtje ertussen, zoals een herinnering aan ons 50-jarig huwelijksfeest. Ik ben er erg laat aan begonnen, en ik dacht, dat het me na een tijdje wel zou gaan vervelen, maar ik blijf het leuk vinden, ik kijk elke week naar de nieuwe randjes uit.


En dit is hij helemaal, tot nu toe.Zo, dat was het weer voor vandaag. tot de volgende keer!


Groetjes, Cisca

6 opmerkingen:

Lida zei

Hoi Cis, wat lang geleden dat ik hier was, heb zelfs je jubileum gemist, maar alsnog van harte! Doe er nog maar heel veel jaartjes bij!
Wat een schattig stel heb je gemaakt, die sneeuwmannen zijn echt te gek! Heb nog naar de slinger staan kijken, maar deze heb ik niet gezien! Je randjes zijn beeldschoon en wat ziet het geheel er lief uit, mijn kleine rol ligt al heel lang stil, gewoon geen tijd voor.
Gaaf cadeau die foto, zo leuk ze alle zes op een rijtje te zien!
Knuffel
Lida

Chris zei

Wat een rijkdom Cisca, die kleinkinderen! Ze zien er zó leuk en keurig uit! Heerlijk dat je zo genoten hebt.
Die sneeuwmannetjes zijn leuk! En je rol wordt prachtig! Leuk dat je er ook eigen variaties tussen doet, dat maakt de rol heel persoonlijk. Lieve groet.

quiltlodge gerda zei

Geweldig Cis, al je kleinkinderen op een rijtje.
December wordt bij jou ook heel gezellig in huis, wat een leuke sneeuwpoppetjes!

Brigitte zei

Such a lovely get-together with the family. And a great visit at Atelier Bep.
Your Randjes is looking absolutely gorgeous.

Anita Vlijtige Handjes zei

Wat een heerlijk stel. Dat zijn van die foto's waar je altijd even inhoud.
Ik heb de kerstmannen ook gekocht maar de mutsjes vergeten. Nu ga ik zeker kijken op de beurs want ze zijn te leuk om niet te maken.
Je bent niet de enige met druk en bloggen op de achtergrond. Eerst lekker goed in je huis en je vel komen en dan heb je de hele winter om te freubelen. Zien je wel weer verschijnen.
Lieve groetjes Anita

Raewyn zei

Lovely post! Nice to see the beautiful picture of your grandchildren. Also, I love your snowmen :-)