Volgers

zaterdag 1 november 2014

Autumn stitches, de Gossip en een vraagje...

Hallo allemaal,Al is Halloween voorbij, ik kom toch nog even met mijn herfstborduurtjes. Dit jaar staan voor het keukenraam, zodat wie passeert, en dat ben ik ook vaak zelf, er gezellig naar kan kijken. Natuurlijk staan ze dan met hun voorkan naar de galerij gekeerd. Ik heb er de laatste drie bijgemaakt, alleen de laatste, die ik deze week op het nippertje maakt, staat er nog niet op. Hier komen ze:


De eerste nieuwe...


... en dit de tweede...


En de laatste.
Wat hou ik toch van die herfstkleuren. Wat zijn de bomen ook mooi, jammer dat het weer gauw voorbij is. En wat hebben we een prachtig weer vandaag.


In augustus zijn we een week naar Beekbergen geweest, met een bezoek aan Atelier Bep natuurlijk, en daar heb ik veel steekjes gezet. Gelukkig had ik veel bij me, want het was zo koud, dat we met de verwarming aan veel binnen hebben gezeten.  Daar ben ik begonnen aan de Gossip. Het eerste blok is af, maar ook afgekeurd, ik moet er wat andere kleuren in doen, dus daar nog geen foto van. Ik had verschillende dingen voorbereid voor we weggingen, dus maak ik alles door elkaar. Hierboven een stukje dat ik deze week afmaakte.


Dan een vraagje. Ik ben begonnen met de St Neot Band Sampler (plaatje hierboven), en krijg nu elke maand een pakketje van de Quilthoeve. Zijn er meer blogsters of bloglezers die hem maken? Geef dan een reactie, want ik vind het leuk te horen en/of evt te zien hoe jullie hem maken.


En bijna elke avond zet ik nog steeds steekjes in de DP, ik ben bijna aan het eind van de tweede rand. Het eind is een klein beetje in zicht... :0). Al had ik gehoopt hem af te hebben voor de eerste stofjes van de Band Sampler binnenkwamen.

Geniet van het mooie weer en tot de volgende keer!

Groetjes, Cisca

5 opmerkingen:

Raewyn zei

Lovely to see what you are doing Cisca. Love your Gossip block. I hope the beautiful weather continues for a bit longer!

carina zei

Leuk die borduurzakjes!

Leeanne zei

Cute Halloween displays. Your gossip in the garden looks lovely. This is one I will be starting soon.

Hennie zei

Leuk geborduurd!! En de herfst, inderdaad heerlijk, de kleuren, de vallende bladeren, en zoals vandaag...prachtig weer erbij!!!
Succes met je leuke werkjes!!
Groetjes, Hennie

Carin Wijnand zei

Hoi Cisca, zag dat je mijn pins leuk vond van de st.neot band en kwam zo op je blog terecht. Ik heb net het patroon gekocht en ga er in het nieuwe jaar aan beginnen. Heb er veel zin in, maar ik moet van mezelf eerst een paar andere quilts afwerken. gr. Carin