Volgers

woensdag 8 juli 2009

mandjesdag en andere quilts

Twee mandjes zijn er weer af. Het achtergrond-stofje van het groene mandje is een stofje, dat ik zaterdag bij Cora's Cottage kocht. Een schattig motiefje. Ik las op het weblog van Martine (elke dag een steekje), dat de halve motieven lastiger te maken zijn en dat je beter niet tot het laatst kan wachten met maken. Dus zal ik daar ook maar eens mee gaan beginnen. Ik had me opgegeven voor Guute's Antique Quilt, hij is ook zo mooi! Eigenlijk heb ik er geen tijd voor, dus ik was van plan in ieder geval eerst de twee quilts af te maken waar ik nu mee bezig ben, en het begin van Leintje's quilt af te wachten. Wel had ik al wat stoffen bij elkaar gezocht en achtergrondstof gekocht, dan lag dat alvast maar klaar, maar ik zie op zoveel sites het middenstuk al af en het is zo mooi, dat ik toch maar wat stofjes aan het knippen ben gegaan. Ik denk, dat het jullie wel bekend voor zal komen. Het leven was wel heel wat rustiger toen ik nog niet zo lang geleden nooit achter de computer zat! Ik las ook, dat de stoffen bij Leintje aan het binnenkomen zijn, dus zullen we wel per 1 augustus kunnen beginnen, denk ik. Spannend, hoor! Op onze quiltbee op maandagmorgen doen we met z'n drieën mee en ik heb ook al contact met een paar andere quiltsters uit de buurt gehad. Buiten de contacten via ons Sweet Memories weblog zal het leuk zijn elkaar ook eens in het echt te ontmoeten en misschien te helpen.

Groetjes, Cisca

7 opmerkingen:

lappenleintje zei

Wat een gezellig blok heb je al! En ik grinnik, want ook ik maak mandjes, klosjes, de antieke quilt en nog een paar dingen, en natuurlijk de Sweet, maar het is ook zo leuk allemaal!

Groet van Lein
PS op mijn blog onder je reactie de uitleg van Suuzen!

martine zei

Wat leuk , nog een mandjesmaakster.
Zet je bij mijn favo's dan kom ik af en toe kijken hoe het vordert.
En je weblog ziet er gezellig uit.
Groetjes

Erna zei

Hallo Cisca
Wat een leuk blog heb je, ziet er erg gezellig uit.
Ik ga je bij de favorieten zetten.
Hartelijke groet, Erna

yvonne zei

Hallo Cisca
Jij maakt ook al van die leuke dingen ,je gebruikt hele mooie stoffen.
En dan ook nog een eigen web-log geweldig is dat.
Ik ben namelijk ook pas begonnen met een web-log.
De eerste waarschuwingen zijn al binnen namelijk dat het heel verslavend is en dat geloof ik ook groetjes yvonne

yvonne zei

Mijn log is www.yvonne-madeliefje.blogspot.com
was ik vergeten

Guusje, zei

Je hebt prachtige mandjes gemaakt en ja het is moeilijk om niet te vallen voor al het moois wat je op het internet tegenkomt.

Plonie Kuijer zei

Hallo Cisca ik heb nu pas alles gelezen,want wij hadden de kleinzoons dit weekend te slapen,dus lekker druk want donderdag en vrijdag waren ze ook hier dus ik doe weinig,maar je weblog is erg leuk en je productie is gigantisch,ik moet ook nodig aan de slag, maar eerst het schrapbook voor jarige Dochter af maken. groetjes Plonie.