Volgers

woensdag 17 februari 2010

Mandjesdag

Hallo allemaal.

Gisteravond een heel verhaal geschreven, opgeslagen, na de voetbalwedstrijd wilde DH de foto's erbij zetten en weg was bijna alles. Dus nu laat ik voorlopig maar even alleen mijn mandjes zien. Twee maar, maar ze brengen het aantal, als ik goed geteld heb, wel op vijfenveertig. Het ene lapje met de hartvormige bloemetjes komt uit Nieuw Zeeland, van mijn schoonzus Jos. Het lag met nog andere lapjes in mijn nachtkastje en Jos zei, dat ik eruit kon meenemen wat van mijn gading was. Alleen dit lapje was van katoen. dus nam ik dat mee en heb er nu een mandje van gemaakt, als mooie herinnering aan haar. 
Ik denk dat het één van mijn laatste mandjes is, ik wil er geen grote quilt van maken en zoals hij nu is kan hij aan de muur hangen. Maar ik heb nog wel wat randblokjes te maken en daar moet wat meer kleur in komen.


De laatste maand ben ik heel veel met de duo penotti bezig geweest en ik heb de top bijna af. Nog een paar blokken , dan kan de border eraan. Als ik hem gestreken heb, zal ik hem showen.
De rest van wat ik wilde laten zien komt de volgende keer, tot dan.

Groetjes,

Cisca

14 opmerkingen:

WilmaKuin zei

Oh he get.... Wat kun je daar toch de balen van hebben... waarom moet dat nu... Ach hebben wij nog wat van je tegoed. Je mandjes zijn erg mooi!!

Daniëlle zei

Weet precies hoe het voelt grrr! Al die techniek is leuk maar het moet het gewoon DOEN!! Maar inderdaad, we houden het tegoed!! Lieve mandjes en 45 is ook een leuke quilt! Trusten voor zo!

Else zei

He bah die computers toch! Gelukkig mag je nu wel je mandjes laten zien, ze zijn lief, al 45 zover ben ik nog niet. Groetjes, Else

Klaske zei

Wat vervelend, moet je weer opnieuw. Maar je hebt weer mooie mandjes gemaakt!Succes met duo penotti!

Anja.M zei

Ben benieuwd hoe het geheel eruit gaat zien als ze aan elkaar zitten.
Zelf heb ik er nu 60 ik maak er een eenpersoons quilt van.

Lida zei

Hoi hoi, het doet het weer, fijn dat je weer kunt bloggen, heb je gemist! Mooie mandjes en leuk dat je zo een herinnering erin kunt verwerken! Ben benieuw naar je Duo Penotti!! Veel succes met de laatste loodjes! Groetjes
Lida

katrien zei

Leuk je mandjes,en al 45 das al heel wat.

Cybele's patch zei

Leuk zo'n mandje met een verhaal.

ria vogelzang zei

Leuk, je mandjes met een speciale herinnering! Zo zullen ze altijd opvallen in je quilt!
Succes met je computer...... je kunt er soms niet met, maar ook niet zonder..... ;((
En ik ben benieuwd naar je Duo Penotti!
Fijn weekend!

Peti zei

Kijk, niet bloggen wil niet zeggen dat je stilzit. Leuke mandjes, en zeker die ene met de speciale herinnering. fijn weekend!

Inge Slaats zei

Oh Cisca, dat is irritant, alles voor niks gedaan. Balen hoor.
Deze 2 mandjes zijn wel héél mooi en speciaal met die herinnering aan dat ene mandje.
Fijn weekend!

Erna zei

Leuk hoor die 2 mandjes en dan het totaal al weer op 45 zeer knap. Morgen ga ik mijn weblog bijwerken. Groetjes,
Erna

Nelleke zei

hallo Cisca ook ik heb een haat liefde verhouding met de computer dus je bent niet alleen,en je hebt toch twee leuke mandjes gemaakt met herineringen en dat maakt een quilt ook altijd bijzonder vind ik.groetjes Nelleke

Berna zei

Wat een ellende soms met die computers. Je zou ze dan wat doen!
Je mandjes met herinnering zijn mooi en ik ben benieuwd naar je Duo Penotti-quilt.