Volgers

woensdag 13 oktober 2010

Hallo allemaal,


Deze week onverwacht toch nog zes grote hexablommen. Voor mijn doen heb ik een erg drukke week met de bee, vriendinnenbezoek, de fysio en Ahoy. Ik vond in een "geheim" laatje nog een paar overgebleven restjes rode lapjes, dus er is wat variatie in de stofjes.  De kleintjes zijn van hun kartonnetjes ontdaan, dus liggen ook al klaar. Ik zag bij Yvonne (Sommeke), dat ze haar hexjes niet op een lap had geappliqueerd, maar op genaaide randen, als jullie begrijpen wat ik bedoel. Ik had daar al eerder bij haar over gelezen,maar zag nu, dat het resultaat heel mooi is. Dus ik denk, dat ik het ook zo ga doen.Vrijdag kwam de tweede stitchery van de negen ontwerpsters van Stitching for Christmas, deze keer van Jacqueline. Ook dit  is een leuke, ik ben al benieuwd naar de volgende. De hele quilt is te zien in Ahoy, ik weet alleen niet meer bij wie, dus ik hoop, dat ik hem ergens tegen zal komen in alle drukte en tussen de vele standhouders.


Ja, die handwerkbeurs, ik verheug me er al dagen op. Marijke en ik gaan donderdag, DH brengt ons en Marijke's DH komt ons halen, dus we hoeven alleen maar in te stappen. We wonen wel dicht bij Rotterdam, maar als je moe bent, niet meer in metro, tram of bus te hoeven, is ook wel lekker. En daar we geen van beiden een rijbewijs hebben (in mijn geval gelukkig, want anders zat ik hier vast niet meer, lol), hebben we die mannen hard nodig. Niet alleen daarvoor, hoor!

Dus Ahoy, we komen er aan!

Groetjes, Cisca

22 opmerkingen:

Gerda Hartman zei

Prachtige bloemen en het geheel wordt ook zo mooi. Hier ligt de tweede stitchery klaar. Verheug me ook zo op de beurs. Ik ga zaterdag, dus laat nog wat over (lol). Alvast veel plezier.

Mama Monique zei

Wat een mooie bloemen heb je zo bij elkaar! Ik vind het een enorm kleurrijk geheel.

Jammer dat er wat tuusen in gekomen, anders had ik ook zeker een bezoek aan Ahoy gebracht. Met de bus, maar dat is dan ook zonder enige overstap. Voordeel van in de buurt wonen hé? ;o)

Veel plezier op de beurs!

P.S. Ben je ook op de hoogte van het stoffenspektakel? Stoffen vanaf € 2,50 de meter heb ik mij laten vertellen. Vrijdag in hetzelfde Ahoy! ;o)

AnitaS zei

Mooie blommen er weer bij. Ik ga ook donderdag naar Ahoy met een vriendin. Zal ik heel hard Ciska roepen?

Mascha zei

Schitterende bloemen heb je er weer bij.
Veel plezier op de beurs.
Groetjes Mascha

Nelleke zei

Hallo Cisca toch weer een aantal blommen erbij volgens mij hangt de kerststitcherie bij de stitch cottage in de stand.Zelf ga ik vrijdag naar de beurs in Rotterdam en wil jou veel plezier wensen wat denk ik wel zal lukken een donderdag.Groetjes Nelleke

Katrien zei

Leuk je hexjes,en je stitcherie is ook al zo mooi.

foekie's fashion zei

Je tuintje groeit al lekker, ze zijn mooi zo.
Groetjes van Joke

Birdie zei

Lovely blooms, they all look great together.

Lida zei

Je hebt schone blommekes gemaakt Cis en zal eens bij Sommeke kijken wat je bedoelt! Zie je misschien morgen in Ahoy, wil je eerder naar huis, kun je ook met mij meerijden hoor!! Groetjes
Lida

Miranda zei

Wat een mooie blommekeswei heb je al gemaakt. Heerlijk al die geheime laatjes met mooie lapjes! En veel plezier op de handwerkbeurs....

Anoniem zei

Oh my, your hexies are gorgeous! I love the colours you have used! toni xxx

Cybele's patch zei

Wat een vrolijke bloempot. Je zou de bloemen er haast in laten zitten. De stitchery is ook leuk geworden. Ondanks de drukte toch veel gedaan!

Inge Slaats zei

Hoi Cisca,

Mooie bloemen en stitchery. Aan de stitchery doe ik niet mee. Ik ben sterk deze keer, probeer me een poosje niet te laten verleiden tot allerlei nieuwe dingen.
Fijne dag gehad in Rotterdam?
Nog bedankt voor je reactie bij Jayden. Ik stuur je zo even een mailtje.

Groetjes,
Inge

Yvonne aka sommeke zei

Hoe was 't in Rotterdam?
Mooie blommekesbuit weer!
Goe weekend!

Anoniem zei

Leuk blog heb je zeg! Ik quilt niet zo fanatiek als jij, maar ik ben nu nu bezig aan een babyquiltje en als hij af is, ga ik meteen door voor het volgende babyquiltje. Voor vrienden die kinderen krijgen. Ik heb er over zitten twijfelen of ik niet voor mijn volgende quilt ook van die bloemen ga maken, maar ik heb al een ander ontwerp gemaakt.

Willie zei

Wat een prachtige blommen heb je gemaakt, je houd zowel de zomer in huis.
Een prachtig geheel is het.

Fijn weekend ,
Groetjes Willie

Sandra zei

Love all the flowers in your colorful garden. You made alot of progress this week:)

Else zei

Schitterende blommen heb je weer gemaakt, en hoe was je uitje! ben niet nieuwsgierig, ik heb me er prima vermaakt (lol) fijne zondag, Else

Cisca zei

Ja, Yvonne en Else, ik heb me prima vermaakt!

inge zei

leuke stitchery! ben benieuwd naar je verslag over de beurs in ahoy!

Karen zei

Another pretty post! Your thumb is very green! :)

quilting Jeannet zei

Ik ben ook benieuwd naar je uitje in Rotterdam, ben zelf niet geweest, wat leuk dat je de stitcherie al af hebt, mijn printer is stuk, dus ik kan even niet stitchen, een mens zou zich gaan vervelen, eh, grapje hoor......

groetjes, jeannet