Volgers

zaterdag 5 maart 2011

Katrien's hartenswap en gewonnen

Hallo allemaal,

Vandaag mogen we dan onze harten laten zien. Toen de envelop kwam, leek het, alsof er helemaal geen hart in zat, maar toen ik hem open maakte, kwam er toch één uit. Marjolein van Lunteren maakte het voor me, een lente-hart, zoals ze schrijft. Dankjewel Marjolein, ik zal er een mooi plekje voor zoeken. Ik had geen (email)adres van je, dus ik kon je niet eerder bedanken.


Zelf had ik dit hart voor  Janny Schoneveld gemaakt. Ze heeft ook geen blog, dus zet ik de foto ervan maar op mijn blog. Terwijl ik dit schrijf, weet ik nog niet, of Katrien de harten van blogloze hartenmaaksters en -ontvangsters op haar blog gaat zetten.  Ik kwam het patroontje tegen op internet, het is een Folk Art  freebee van Patti Anderson en ik vond het heel passend voor wolvilt. Sorry, dat de foto's deze keer niet bijgesneden zijn,alles ging weer mis.


Katrien, bedankt voor de organisatie, ik vond het leuk om weer mee te doen.


Dan nóg iets leuks, ik heb meegedaan aan een giveaway bij  van Inge's Quiltverhalen en heb deze prachtige lapjes gewonnen. Ze zijn uit de Moda Pure serie en zo mooi van kleur, ik ben er helemaal weg van. Dus er wordt hier flink geaaid. Erbij zat deze mooie kaart, wat een leuk idee, Inge, de stofjes zijn keurig uitgesneden en op de kaart geplakt, zo pietepeuterig en mooi gedaan! Bedankt, Inge!


Dat voelde wel een beetje als een troost, zoiets moois thuisgestuurd te krijgen, als je waarschijnlijk weer een hernia-operatie voor de boeg hebt.  Eergisteren is een MRI scan van mijn hele ruggengraat gemaakt en ik blijk weer een hernia te hebben. De injecties zijn voor niets geweest, ik heb helemaal geen slijmbeursontsteking! Voor ik de 3e injectie kreeg, was ik er net achter gekomen, dat het rechts evenveel pijn doet als links als je er op drukt. Toen ik dat tegen de dokter zei en het feit noemde, dat een reumatoloog in Den Bosch fibromyalgie bij mij geconstateerd heeft, ik heb namelijk ME, maar dat heeft veel overeenkomsten met fibromyalgie, alleen overheerst bij mij de moeheid, en of het geen pijnlijke drukpunten konden zijn, wuifde ze het weg met te zeggen, dat ik dan geen verbetering had waargenomen en gaf toch de derde injectie. Op de foto van vorige week was, net als vier jaar geleden, niets te zien. Toen heeft DH, die wat minder geduldig is dan ik, de dokter (ditmaal mijn eigen) gebeld en het hele verhaal nog eens uitgelegd en gevraagd of ik een MRI scan kon krijgen.  Dat is dus gebeurd. Vanmorgen kwam dus de uitslag en maandag moet ik bij hem langs en ik denk, omdat het al zoveel maanden duurt, dat ik er niet onderuit kom en onder het mes moet. Vier jaar geleden, toen ik op het laatst met een rollator moest lopen, omdat het zoveel pijn deed om rechtop te lopen, heb ik gezegd dat dàt me niet meer zou overkomen en nu heb ik het toch weer laten gebeuren, al hoop ik dat het deze keer een minder grote hernia zal zijn. En dat het op een andere plaats zit, maar dat moet haast wel, want ik heb andere verschijnselen, en de neurochirurg zei toen, dat er nog meer plekken waren.

Enfin, het is harten-swap dag, dus nu vrolijk op naar de andere harten!

Tot volgende keer, dan laat ik de kippetjes zien, die nu allemaal een blom op hun lijfje hebben gekregen.

Groetjes,

Cisca

29 opmerkingen:

Hubertine zei

Een berichtje vol! Je hartjes zijn prachtig en je nieuwe gewonnen lapjes zijn schitterend, en laat ze je hopelijk opbeuren, na zo'n vervelende constatering van je hernia! Ik wens je veel sterkte!
Groetjes,
Hubertine

carine zei

Cisca, Inderdaad het is altijd een genoegen en een fijn gevoel als je zo iets moois terugkrijgt hé! Bedankt voor de reactie op mijn blogje . Groetjes Carine uit Brugge

carine zei

Vergeet je nog heel veel beterschap te wensen, en hoop dat alles toch wat rooskleuriger zal uitzien, zal aan je denken. Ik hoop tevens dat je toch van al je reacties zult blijven genieten . Cisca , kop op h& ,je staat er niet alleen voor. Dit even tussenin gezegd zijnde. Groetjes Carine

martine zei

Een mooi hart heb je gemaakt en ook teruggekregen, leuk zo'n swap. En mooie lapjes heb je gewonnen.
Oh vervelend bericht voor je, als je denkt er met injecties af te komen is een waarschijnlijke operatie toch een goede tegenvaller. Veel sterkte.
Groetjes, Martine

quiltlodge gerda zei

Wat een ellende met je rug! En heel goed van je DH omgewoon zelf het heft in handen te nemen. Ik hoop, dat je snel geopereerd kan worden en dan weer opknappen heen kan gaan. Je hartjes zijn beide beeldig.

pauline zei

Twee leuke hartjes, eentje verstuurd en eentje gekregen.
Wat een naar bericht over je gezondheid. Wat kun je je machteloos voelen als een arts niet naar je wilt luisteren. Dat is zo belangrijk, want er is niemand die je lichaam beter kent dan jijzelf. Goed voor jezelf opkomen meid! Je bent het waard.
lieve groeten en veel sterkte

Liesbeth Wessels zei

Leuk toch zo'n swap. Je maakt iets voor een ander en je krijgt er iets voor terug. Mooi hart heb je gemaakt en een leuk hart heb je gekregen ! groeten van liesbeth

AnitaS zei

Je hebt een mooi hart gekregen en ook jou gemaakte hart is mooi. Leuke lapjes heb je gewonnen. Je kan ook wel wat vrolijkheid gebruiken. Wat jammer toch dat die hernia niet eerder is geconstateerd, nu heb je zoveel tijd verloren. Ik wens je het allerbeste en hoop dat je gauw geholpen wordt.

jolanda zei

Leuk die hartjesruil... je hebt een mooie verstuurd en gelukkig ook een mooie teruggekregen!
Wat een ellende met je rug zeg! Ik kan me heel goed voorstellen dat je hier enorm van baalt. Het is toch ook erg dat zoiets niet eerder geconstateerd wordt? Heb je gewoon de pijn van die injecties helemaal voor niets moeten doorstaan. Je man heeft groot gelijk dat hij is gaan bellen hoor!
Heel veel sterkte met alles meid!
lieve groetjes, jolanda

Lida zei

Hoi Ciska,
Wat een schattige harten, zowel die je maakte als die je kreeg! Maar wat rot voor je dat je die nare injecties voor niets hebt gekregen en het nu toch een hernia is, maar goed dat je DH heeft ingegrepen, want dan maar liever behandeld worden voor de juiste kwaal! Ik wens je sterkte en moed, dikke knuffel
Lida

Miranda zei

Wat een verhaal Ciska...het zal niet meevallen voor jou wetende wat je te wachten staat...heel veel sterkte!!! Gelukkig kan het quilten je een beetje afleiding geven, wat een mooie hartjes. Zo schattig...en aai voorlopig maar even jou mooie gewonnen lapjes! DIkke knuffel

Corrie zei

|Ciska, wat een mooi werk allemaal en wat is het toch leeuk om mee te doen aan zo'n ruil, een pakje ontvangen en dan ook nog zelf gemaakt is heerlijk!

Monique zei

Ook hier twee prachtige harten Ciska. Leuk om te krijgen, maar vooral ook leuk om te maken, vind je niet?

En van harte met het winnen van de give-away! Ziet er ook heel erg leuk uit.

Marion zei

Gefeliciteerd met je prijs van Inge. Mooie stofjes zijn het. Het je hartje is ook heel mooi!!!
Sterkte en vooral beterschap met je rug.

Klaske zei

Mooi hartjes Cisca.
Wat vervelend van je hernia Cisca....
Ik werd in oktober geveld door een hernia, maar loop- er nu nog mee, het gaat telkens een stukje beter en de neurochirurg vind het dus niet nodig om te opereren.
Ik hoop dat je rug gauw weer opknapt, heel veel beterschap!!

katrien zei

Ook hier leuke harten.
Proficiat met je winst.
Veel beterschap.

Sue zei

Those hearts are gorgeous! What a fun swap:)

Mascha zei

Wat een schattige hartjes. En gefeliciteerd met je prijs.
Groetjes Mascha

Janny Schoneveld zei

Nogmaals bedankt voor het mooie hart dat ik van je kreeg.
Ja ik had er een foto van gemaakt en naar Katrien opgestuurd, het staat dus op haar blog.
Sterkte met je rug.(naar verhaal)
Groet Janny

Cybele's patch zei

Wat een fijne opkikker na vervelende berichten. De hartjes zijn schattig, zowel het gemaakte als het ontvangen hartje. En dan ook nog die mooie lapjes van Inge gewonnen. Alles zat dus op het juiste moment bij de post.
Sterkte met alles wat er komen gaat. Ik hoop dat de artsen je eindelijk van je pijn kunnen verlossen.

Guusje, zei

Wat een leuk hart heb je gekregen en gemaakt. En wat een mooie lapjes gewonnen met de give away. Veel beterschap en sterkte met je rug.

Anita - Vlijtige Handjes zei

Ajakkes soms zou je bijna zelf dokter kunnen zijn. Je hartjes zijn erg leuk. veel sterkte en nog even volhouden. groetjes Anita

Jantine zei

Wat balen voor je dat je rug zo tegenwerkt! Sterkte met het vervolg.
Het hart dat je maakte vind ik erg leuk!

Inge Slaats zei

Wat een verhaal, Cisca over je hernia. Hopelijk gaat het binnenkort een stuk beter met je. Als je geopereerd moet worden, is dat vervelend maar als het probleem daarmee opgelost wordt zul je blij zijn achteraf.
Fijn dat ik een beetje aan het opbeuren kon meewerken door mijn lapjes. Ik ben blij dat je ze mooi vind.
De hartjes zijn ook superleuk, daar wordt een mens ook vrolijk van.
Heel veel sterkte de komende tijd, zet em op hè. Alles komt uiteindelijk een keer goed!

Fijne avond,
Inge

Karen zei

It has been a long time with pain, I hope that it is over for you soon. The hearts are very sweet and isn't it always nice to win something!

quilting Jeannet zei

Jeetje Cisca, dat valt dan ook allemaal niet mee joh met je rug, dan heb je wel "troostlapjes" verdiend als ik het zo lees. Sterkte er mee!

Hartelijke groetjes, Jeannet

qm zei

Wat een mooi hart heb je gemaakt en wat een leuke hartjes heb je gekregen...
Maar wat een naar verhaal met je rug. Dat is super balen.Ik weet uit ervaring hoe naar het is als je lichaam niet mee wil werken (ik heb RA.)maar het is en blijft een naar iets.
fijn dat je dan wel wat "troost" hebt aan die prachtige lapjes.
Maar ik wens je een voorspoedig herstel.
groetjes Anneke

Raewyn zei

Hi Cisca
I have got behind on my blog reading so I am sending you my good wishes now. I hope your back and problems get sorted soon and you will be without pain. The heart swap harts are very sweet, and I do love your chicken quilt - I know I've said it before but I will say it again!! Take care.

Anoniem zei

Did you heard what Rob Matts said about that?

generic nolvadex