Volgers

zondag 28 augustus 2011

Eindelijk blok 4 van de Mystery af

Hallo allemaal,


Eindelijk is blok 4 af, er wilde maar geen eind aan komen. Dat kun je weleens hebben, hè!  En dat, terwijl ik toch erg van schaapjes houd. Maar hier is hij dan in volle glorie. Ik ben nu aan het appliqueren van blok 5 begonnen, met Jules en het kilometerbord,en dat gaat weer veel lekkerder.


Deze week heb ik nog een leuke ontmoeting met Lijda (geen blog) gehad. Ze had me via email gevraagd, waar het boek van de FW te koop was. Daar mijn FW op de border na klaar is en ik hem niet een tweede keer wil maken, heb ik haar gevraagd of ze mijn boek over wilde nemen. Dat wilde ze wel en daar we niet in dezelfde plaats wonen, maar onze steden tegen elkaar aanleunen, kwam ze dinsdag lopend naar me toe. Het was heel gezellig, wat is het leuk als iemand oh's en ah's roepend door je huis loopt! (Dat doe ik zelf ook zo graag bij een ander). Ze vond vooral de merklappen erg mooi, maar ook de FW en de Moda-bom quilt. Ze bracht een leuk kinderboek voor Kim Carly en Yara mee, door haar eigen man, die schrijver van streekromans is, geschreven voor hun jongste kleinkind. Kim heeft er Carly al een stukje uit voorgelezen. Zij gaat naar een bee in Maassluis, waar twee quoltsters van mij Dear Jane bee ook komen. En gisteren kreeg ik een email van Lijda, dat ze het eerste blok al gemaakt had.


Dit sneeuwpopje heb ik kerst 2003 aan mijn moeder gestuurd en nu is het een kerstboomhangertje geworden. Weer een mooie blijvende herinnering.


En dan nog even de vordering van de "bloempot", elke avond borduur ik er een stukje bij, het is een lekker patroontje om te maken.


Ik hoop, dat de bloggers van web-log gauw weer kunnen schrijven, want het duurt wel erg lang en het is stil in bloggersland.

Tot volgende keer,

Groetjes,

Cisca

23 opmerkingen:

Anoniem zei

Je schaapjes zijn mooi geworden en je borduurwerk ook. Ik zit nu voor mijn computer en wil ook bloggen, helaas.

Anita - Vlijtige Handjes zei

Wat een lieve schaapjes zijn het geworden Cisca. En je borduurtje van de sneeuwman. heel leuk. Nou ik ben blij dat ik af en toe nog een blogger tussen mijn reader zie want het is allemaal ´Wij zijn aan het migreren´. Het is wel heel spannend voor de dames.
Fijne zondag, hier is een waterig zonnetje.
Groetjes Anita

martine zei

de mystery wordt wel erg leuk, ik moet nog steeds met blok 2 gaan beginnen.
De top van de farmers wife is prachtig geworden.
Het borduurtje wat je aan het maken ben is leuk, leuke tekst aan de onderkant.

Groetjes en een fijne dag

carina zei

Wat is die mysteryblok ontzettend leuk zeg. Het zal vast heel veel werk zijn maar het eind resultaat zal super zijn.
En je borduurwerk is ook knap en mooi.

Marisa zei

Hi Cisca!
What a nice block of the MQ!
Love
Marisa

Inge zei

Wat een gave schaapjes!
En wat een gezellig bezoek had je. Zomaar een boek meebrengen voor je kleinkinderen, dat is aardig. De meiden zijn er blij mee, zo te zien. Leuke foto!
Ik ben ook helemaal weg van je borduurwerken. Die theepot wordt toch helemaal super. Ik blijf gewoon oefenen, misschien kan ik het dan ook ooit zo ver brengen als jij, ja vast LOL
Tja.... weblog is nog steeds niet terug. Ik ben helemaal blij met mijn nieuwe blog, alleen hoop ik wel dat het ooit gaat lukken om weblog te verhuizen, want mijn oude archief, dat is nog steeds weg en dat is flink balen.
Jouw blog is trouwens erg leuk, zo goed ben ik nog niet thuis hoor bij Blogspot. Ook een kwestie van oefenen, denk ik.

Fijne zondag verder!

Groetjes,
Inge

martine zei

Wat hangt je mandjesquilt daar mooi.

Annemieke Price-Talen zei

Prachtig blok en de mandjes quilt vind ik ook zo`n beauty.

Gr Annemieke.

pauline zei

De schaapjes zijn wel heeeel erg leuk. En ik ben een beetje verliefd....op je borduurwerk, wat een mooie kleuren.
En het is inderdaad heerlijk als je een "nieuwe" quiltster leert kennen die bewondering heeft voor jouw werk.
groetjes,

Guusje, zei

Wat een mooi blok en wat leuk zo'n ontmoeting. Leuk ook hoe ze in het boek aan het lezen zijn. Bedankt voor de tip van de kersthanger ik heb hier nog de laatste kerstkaart die ik van mijn mam kreeg ook met een eigengemaakt borduurwerkje die ga ik ook omtoveren tot kersthanger. En dan je borduurwerk erg leuk en mooi.

Ana zei

Pleased to meet you Cisca. Your Mystery is fantastic.
Regards.

Erna Peekel zei

Gezellige blog heb je. Super leuke schaapjes en de meiskes zijn zo te zien erg blij met het boek. Je borduurwerk is echt een topper. Groetjes, Erna

Raquel Lugo zei

Beautiful block. Kisses.

Gea zei

De schaapjes zijn leuk geworden!
En wat is het leuk he, om je hobby te delen met anderen. Samen kijken naar en praten over quilts is bijna net zo leuk als werken aan je werkstukken.

Miny zei

Wat wordt dat toch een mooie quilt, je schaapjes zijn leuk geworden. Ben benieuwd naar het geheel.

Groeten Miny

Lida zei

Wat een leuke verrassing en helemaal naar jou toe komen wandelen... ik kom toch echt liever met de auto hoor! Wat wordt je borduurtje mooi! Ik vind het echt een schatje en dat schattige hangertje is inderdaad een heel mooi aandenken! Enige foto van de dames en lief dat ze voorleest! Nu het blijft nog even stil, kan nog steeds niet bloggen, dus ik verzamel leuke berichtjes voor eens... Knuffel
Lida

Raewyn zei

I just love the sheep - they have a lot of character!! It is fun to run around another quilter's house and admire all their work!! Making the card into a tree ornament is a great idea - very sweet.

quiltingmieke zei

piep, je schaapjes zijn prachtig, wat een schitterend blok.
Ja idd duurt lang he voor iedereen er weer is. Is voor hun ook erg denk ik....

knufje mieke

jolanda zei

Je blok van de MQ is mooi geworden! Ja het ene blok gaat sneller dan het andere hé? Ik ben nu met blok 6 bezig en die gaat ook zo langzaam... elke dag een paar steekjes en dan leg ik hem weer weg.
Je bloempot wordt ook erg leuk! Mooie kleuren gebruik je ervoor.
groetjes, Jolanda

Yvonne aka sommeke zei

Leuk blok met schattige schaapjes!
En prachtig borduurwerk!
Wij, webloggers, zijn nog steeds stil .... :-(

Cisca zei

Ja, dat duurt wel erg lang, Yvonne! Ik hoop, dat het gauw allemaal weer terug is!
Groetjes, Cisca

Carmen María zei

Great block! I like your fabrics.
And the little snowman is very cute!
Hugs, Carmen María

Miranda zei

Wat hangen jou mandjes daar mooi te wezen! En die schaapjes....zo lief...net als die borduurtjes die je ons showt! Knuffel